About us

AirManiacs is de vliegende brigade van Magenta creative maniacs, reclamebureau uit Brugge. We zijn graag maniakaal bezig met reclame, beeldvorming en dus ook fotografie. En, het is ook een boys & toys verhaal dat vleugels kreeg.

Zaakvoerder Tom De Smet is dan ook gezagvoerder over de airManiacs-vloot van drones. Als reclamevormgever en –fotograaf heeft hij al meer dan 30 jaar ervaring maar staat altijd open voor nieuwe dingen. Zo werd airManiacs geboren. Zoon Luka is, met z’n 24 jaar, dan weer opgegroeid met de Playstation en heeft ook gestudeerd aan the University of Youtube. Hij zit, naast en na het vliegen, vooral aan de knoppen van de filmmontage.

AirManiacs is vooral een verhaal van je hobby je beroep maken, want dan ontstaat er passie en magie. Drones zijn in volle opmars bezig, en de mogelijkheden worden met de dag groter.

We investeren dan ook steeds in het nieuwste van het nieuwste op vlak van drones en passende camera’s. Ook andere toepassingen, zoals het vliegen met publicitaire banners of muziek houden we nauwlettend in het oog.

Zo is airManiacs in een jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende drone-bedrijven in Vlaanderen, met heel wat sprekende referenties van talloze van bedrijven en instanties. De beste reclame, als je het ons vraagt.