Luchtfotografie en video

Onze drone is uitgerust met een 24 megapixel fotoapparaat en een full HD videocamera. De camera zelf kan tijdens de vlucht om z’n as draaien en op en neer kantelen om zo beelden te leveren vanuit verschillende invalshoeken. Zelf blijven we met onze beide voetjes op de grond, maar zien door de monitor perfect wat de camera registreert. Via een tweede monitor kan de klant de vlucht live mee volgen en instructies geven.

Tijdens één vlucht kunnen we je dus footage leveren die jouw project van alle kanten belicht: van gewoon vogelperspectief tot verticale bovenaanzichten. Omdat één beeld meer zegt dan zoveel woorden, geeft onze luchtfotografie meer overtuigingskracht en selling power. Het resultaat van onze drone-opnames kan je uitspelen op een website, maar evengoed op in brochures, op posters en beursstanden. Als het maar indruk maakt.

Onze drone-vloot

Zo flexibel en handy zag je het nooit eerder. We vervullen opdrachten voor heel diverse doelgroepen in heel België en daarbuiten.

Vooral bedrijven, bouwprojecten en architectuur zijn ons ding. Maar ook toerisme én recreatie laten zich vanuit de lucht van hun aantrekkelijkste kant zien.

En zit je met een project dat snel evolueert, dan is een nieuwe opname ook weer zo gekiekt.

Toepassingen

Bedrijven

Elk bedrijf toont zich graag van zijn mooiste kant. Een goeie luchtfoto of boeiende filmmontage zorgt voor meer impact. Je overstijgt letterlijk de voorgevel en toont de ware omvang van het bedrijf. Dit resulteert in meer uitstraling en levert dito cont(r)acten …

Architectuur

Een droom voor elke zichzelf respecterende architect. We overvliegen je creaties van alle mogelijke kanten, zodat de volumes beter tot hun recht komen. Een fotorealistische maquette als het ware. Ideaal om het portfolio op je website op punt te zetten, en potentiële klanten te overtuigen om met jou als architect in zee te gaan. Ook leuk is een ‘timelapse’ te maken waarbij je stapsgewijs de evolutie van het bouwproces etaleert.

Immo
Geef je vastgoed vleugels. Presenteer huizen, villa’s, bedrijfsgebouwen of bouwgrond vanuit het meest overtuigende standpunt, het vogelperspectief. Resultaat: een project dat zichzelf veel beter verkoopt. Bij rijwoningen kunnen we achteraf de aanpalende gebouwen maskeren, zodat het te koop aangeboden pand goed opvalt.
Toerisme & Recreatie

Een hotel, pretpark, recreatiedomein of archeologische site smeekt om onze hogere krachten in te zetten. In één beeld ziet de bezoeker wat er allemaal te beleven is. In de postproductie voegen we een overzichtelijke legende toe, en hup, de boekingen stromen al gauw binnen. Ook een panoramische foto en een 360° view zijn een meerwaarde voor de geïnteresseerde bezoeker.

Inspectie & Verzekering

Soms is het nodig om de staat van bevinding van een gebouw te registeren, of de toestand van het dak. Onze drone heeft geen hoogtevrees en maakt in een wip z’n inspectieronde. De bewijzen liggen straks op tafel, haarscherp en in kleur.

Events

Om een dynamische registratie te maken van een feest, happening of sportmanifestatie moet je bij airManiacs zijn. Om meer dynamiek te creëren kunnen we opteren om spectaculaire invalshoeken te kiezen en leuke effecten toe te passen in postproductie.

Infrastructuurwerken

Ook hier staan de airManiacs klaar om de vooruitgang van de werken vast te leggen, en zelfs te verwerken in een dynamische reportage. Zodat de wakkere burger goed ziet wat er met z’n belastingscenten gebeurt. Van hoogstaande communicatie gesproken.

Bouwwerven

Vaak moet de vordering van werken op een werf op regelmatige basis geüpdated worden. We spreken af met welke frequentie we opnieuw komen overvliegen om de laatste stand van zaken vast te leggen. We kunnen zo kort op de bal spelen dat je nieuwe beelden al online staan voor je zelf terug op kantoor bent.

Nieuws

Is er iets gebeurd in je regio met enige nieuwswaarde? De airManiacs vliegen er op uit om luchtbeelden heet van de naald te maken. Letterlijk en figuurlijk verhoogde nieuwswaarde.

Tuinarchitectuur

Eénmaal het plan is uitgewerkt en de bloemen en planten zijn aangelegd, is het een goeie zaak om de tuin vanuit de lucht te fotograferen. Mooie referenties leiden immers tot meer opdrachten.

Reclame

Onze specialiteit natuurlijk. Om een product of dienst goed in de verf te zetten kan luchtfotografie en –video de oplossing zijn. Verrassende invalshoeken vanuit de lucht geven promotie een extra dimensie. De combinatie met gewone filmbeelden en een dynamische montage maken een clip die er letterlijk bovenuit stijgt.

Speciallekes

De toepassingen die airManiacs kunnen bieden zijn uitgebreid. Heb jij een ‘specialleke’ waar je ons wil voor inzetten? Geef ons een seintje en we bespreken hoe we tot een optimaal resultaat kunnen komen. Het helpt dat we over een flinke dosis creativiteit beschikken, via ons reclamebureau Magenta. En dan … schieten we in actie natuurlijk!