De flexibele formules van airManiacs

Fly-by

De opnames gebeuren met onze handige Inspire 1 (film in full HD tot 4 K) of met een grote drone (DJI S900 uitgerust met de super Sony Nex7 of de DJI S1000 met de fullframe camera Canon 5D) voor het betere fotowerk, naargelang de opdracht.  Contacteer ons nu!

Projectopnames halve dag en dagpakket

Hiervoor komen we met z’n tweetjes af: een piloot en een cameraman. We voorzien verschillende take-offs en fotograferen het project vanuit diverse hoeken en hoogtes. De bestandsgrootte is 68 MB per foto. Foto’s en filmopnames in full HD kunnen elkaar afwisselen naargelang de opdracht (prijs exclusief filmmontage). Contacteer ons nu!

A-la-carte

Hebt u meerdere projecten voor ons, en kunnen we ze combineren? Dan spreken we een goeie prijs af, volgens uw briefing. Contacteer ons nu! De tarieven voor video-opnames vallen te bespreken, na briefing. Want een goed spotje valt of staat met een dynamische montage. Voor gebruik op website raden we een filmpje aan tot maximaal 60 seconden, kwestie van de aandacht van de kijker vast te houden.

Contacteer ons

Bent u overtuigd? Wilt u ook een echte Airshoot van uw bedrijf of project?
Contacteer ons

Flight conditions

Onze drone mag van ons uitvliegen tot een goeie 4 beaufort. Bij regenweer blijft hij veilig aan de grond. Wij vieren zijn teugels tot 90 meter hoog en vliegen altijd met het toestel binnen zichtbereik (VLOS – visual line of sight), en de maximum toegelaten snelheid is 50 km/u, anders worden wij geflitst. Van mensenmassa’s zijn we schuw, uit veiligheidsoverweging. We passen de angstvallig de procedures toe zoals momenteel omschreven in het toekomstig KB.

Goede afspraken

Bij een opdracht bespreken we vooraf graag wat er moet gebeuren en hoe. Indien nodig doen we via Google Earth research omtrent de omgeving en de stand t.o.v. de zon. Hoogspanningskabels, daar moeten we niks van weten en ook het weer kan een spelbreker zijn: als de deadline krap is kunnen we geen optimale kwaliteit garanderen. Het is aan de klant om alsnog groen licht te geven. We hebben natuurlijk ook Photoshop om het beeld wat meer warmte te geven!